sponsoren

Sponsors2018
 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > sponsors

De KinderVilla Wereld sponsort Avondvierdaagse Noordwijk!

Een aantal zeer enthousiaste, lokale ondernemers zorgt er ook dit jaar weer voor dat deelname aan de avondvierdaagse voor iedereen wat extra's brengt en betaalbaar blijft. Daar zijn we als organisatie erg blij mee!

De Kindervilla Wereld biedt all inclusive ontzorging met haar kinderopvang. Uitstekende service vanaf hun hoofdlocatie aan het Westeinde of een van de andere locaties, bij basisscholen in Noordwijk, Noordwijkerhout en Lisse. We zijn erg blij met De Kindervilla Wereld als hoofdsponsor van de avondvierdaagse in Noordwijk! Ze zorgen ervoor dat elke deelnemer de stempelkaart handig kan meenemen en bewaren aan een key cord met insteekhoes. Ook brengen we nog een bezoekje aan de locatie aan het Westeinde voor een versnapering op woensdag.

Mr. Mario is hèt adres voor hippe kinderkleding in Noordwijk. Op dinsdagavond wandelen we langs hun prachtige winkel in de Hoofdstraat en trakteert Mr. Mario op wat lekkers.

EatDutchWaffles maakt en verkoopt de heerlijkste stroopwafels in binnen- en buitenland. Alle deelnemers mogen hiervan proeven, want krijgen een zakje koekkruimels uitgedeeld op de wandeltocht op donderdag.

Hotel De Koningshof verzorgt de ontvangst op deze donderdag en heet alle deelnemers welkom op hun locatie (Golfbaan 66). 

Keurslager Krijn van der Bent mag niet onvermeld blijven. Zij zorgen al jarenlang voor heerlijk belegde broodjes voor de vrijwilligers van de avondvierdaagse, zodat zij vanuit werk direct naar oversteekplaats, stempelpost of ehbo post niet met rammelende maag staan.

Dirk is dit jaar een nieuwe sponsor. Zij hebben geregeld dat iedere loper, via de vrachtwagensluis, een gezonde, lekker versnapering kan krijgen voor onderweg. Op dinsdag zullen jullie de Dirk van een andere kant gaan bekijken.